Резултати
   
sort
60. ул.Паца Часнова бр.3
60. ул.Паца Часнова бр.3
Цена: 10,903 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.11.2019 09:00:00

Локал на ул.Паца Часнова бр.3 приземје со површина од 27 ...

61. ул.Браќа Мингови бр.7
61. ул.Браќа Мингови бр.7
Цена: 37,168 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.11.2019 09:00:00

Локал на ул.Браќа Мингови бр.7 подрум и приземје со повр...

62. бул.1-ви Мај бр.230
62. бул.1-ви Мај бр.230
Цена: 7,729 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.11.2019 09:00:00

Локал на бул.1-ви Мај бр.230 подрум приземје и кат со повр...

67. ул.Браќа Мингови бр.4
67. ул.Браќа Мингови бр.4
Цена: 72,004 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.11.2019 09:00:00

Локал на ул.Браќа  Мингови бр.4 ПО ПР и Кат со површин...

72.Паца Часнова бр 17
72.Паца Часнова бр 17
Цена: 13,404 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.11.2019 09:00:00

Локал на улица Паца Часнова бр 17 Приземје + кат  со по...

74.ул. Климент Охридски бр. 25
74.ул. Климент Охридски бр. 25
Цена: 26,222 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.11.2019 09:00:00

Локал на улица Климент Охридски бр. 25 Приземје  со...