Резултати
   
sort
74.ул. Климент Охридски бр. 25
74.ул. Климент Охридски бр. 25
Цена: 26,222 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.02.2020 09:00:00

Локал на улица Климент Охридски бр. 25 Приземје  со...

79.ул .Димитар Влахов бр .42
79.ул .Димитар Влахов бр .42
Цена: 6,724 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.02.2020 09:00:00

Локал на улица Димитар Влахов бр 42 со површина од 37 м2 н...

77 ул. Маршал Тито бр.94 (Широк Сокак)
77 ул. Маршал Тито бр.94 (Широк Сока...
Цена: 54,464 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.02.2020 09:00:00

Локал на ул  Маршал Тито бр94  Широк Сокак со пов...

81...Бул.1-ви Мај бр.275
81...Бул.1-ви Мај бр.275
Цена: 8,734 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.02.2020 09:00:00

Локал на бул 1-ви МКај бр 275 со површина од 47 м2  подрум...

82...ул. 4-ти Ноември бр.51
82...ул. 4-ти Ноември бр.51
Цена: 24,353 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.02.2020 09:00:00

Локал на  ул 4-ти Ноември бр.51 со површина од 187 м2  н...

26. Ул. Илинденска
26. Ул. Илинденска
Цена: 24,178 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 26.02.2020 09:00:00

Локал на  Ул. Илинденска кат 1 со површина од 113 м2