Резултати
   
sort
53. ул.Ќурчиска бр. 7
53. ул.Ќурчиска бр. 7
Цена: 575,948 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.11.2018 11:00:00

Деловен простор на ул. Ќурчиска бр. 7 со површина од 20 м2&...

55. локал во с. Лабуниште
55. локал во с. Лабуниште
Цена: 792,427 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.11.2018 10:00:00

Деловен простор  во с. Лабуниште соповршинаод 82м2 ...

54. ул.Ќурчиска бр. 13 локал 1
54. ул.Ќурчиска бр. 13 локал 1
Цена: 2,631,278 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.11.2018 12:00:00

Деловен простор на ул. Ќурчиска бр. 13 локал 1 со површин...