40. Бул „3-та Македонска ударна бригада“ бр. 43 лок. 6 - Продажба на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Деловен простор на бул „3-та Македонска ударна бригада“ бр. 43 локал 6 ниво приземје со површина од 43м2 во зграда 3.2 (источна индустриска зона нас. Аеродром)

Детали за аукцијата:

АДСДП - Објава 2/2019 за продажба на деловни простории - прва објава

АДСДП - Објава 1/2019 за продажба на 6 деловни простории во Скопје - прва објава


Оглас: