29. Ул. „1612“ број 3 лок. 4 - Продажба на Деловен Простор
main_image

Bookmark and Share

Опис

Деловен простор на Ул. „1612“ број 3 локал 4 ниво приземје со површина од 47 м2 (во Објект 3.4 во Реонски Центар Аеродром)

Детали за аукцијата:

АДСДП - Објава 2/2019 за продажба на деловни простории - прва објава

АДСДП - Објава 1/2019 за продажба на 6 деловни простории во Скопје - прва објава


Оглас: